Lost

keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Panama City!

Heissan!

Lauantai aamuna (28.6) suuntasimme heti aamusta kohti Montgomeryä (Alabama) ja matkalla pysähdyimme Birminghamissa. Kiertelimme siellä jonkin aikaa keskustassa ja kävimme Railway Parkissa pyörähtämässä. Sieltä sitten suoraan Montgomeryyn. Ehdimme vielä illemmalla käydä Shakespeare Festival puistossa.

On Saturday we headed to Montgomery and stopped by in Birmingham (Alabama).

 Birmingham
 Railway Park, Birmingham


Entering the railroad tunnel

The Shakespeare Festival park


An art museum in the park.

The Shakespeare Theatre

Sunnuntaina matka jatkui Panama Cityyn, joka sijaitsee Meksikonlahden rannalla Floridassa. Paikka muistutti aika paljon perus eurooppalaisia turistikohteita, paljon hotelleja pitkin rantaa ja turistikrääsäkauppoja sekä miljoona minigolf paikkaa (huvittavan näköistä niissä oli, että vesi paikan vesiputouksissa ja lammissa oli värjätty turkoosiksi) :D Tuolla kävimme rannalla paahtumassa ja uimassa sekä St Andrew's State Parkissa. Uiminen ei ollut ihan mukavinta tässä paikassa, koska vesi oli täynnä levää, irtonaista semmosta ja tuntui lähinnä siltä, että olisi uinnut vedessä, jossa on paljon hiuksia tai jotakin vastaavaa. St Andrew's puisto oli oikein mukava paikka, hienoa luontoa (todella erilaista mitä Suomessa tai missään Euroopassakaan). Siellä oli varoituksia alligaattoreista, mutta niihin ei onneksi törmätty :) Puistossa pystyi siis kävellä pitkin luontopolkuja, uida hiekkarannalla, siellä oli leirintä-alueita ja kalastuspaikkoja. 

On Sunday we arrived in Panama City, Florida. We went to the beach and swimming and visited St Andrew's State Park. Most of the time we were at the beach though. 

 PanamaCity


 The beach The Beach in St Andrew's State Park

 St Andrew's State Park


On our way to Ocean Springs. I just love those houses (even though those weren't the most beautiful ones)

Tiistaina (1.7) suuntasimme kohti New Orleansia. Emme tosin vielä ihan sinne asti ehtineet, vain jäimme Ocean Springsiin yöksi. Ajoimme melkein koko matkan rantatietä ja oi että esim. Seasiden kylä oli jotenkin niin kotoisa ja ihanan näköinen. Tosi nättiä aluetta, kaikki rakennukset näytti melko uusilta ja muutenkin tosi mukavan näköistä aluetta. Harmi vaan ettei sieltä pahemmin tullut otettua kuvia. Tänään iltapäivästä saavuimme New Orleansiin, mutta kirjoitan siitä seuraavassa postauksessa sitten.

Today we arrived in New Orleans, but I will write more about that later!

 Biloxi, a "casino city" near Ocean Springs

On our way to Ocean Springs

//ina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti