Lost

perjantai 27. kesäkuuta 2014

Exploring Cincinnati and Nashville

Hyvää iltaa!

Saavuimme pari tuntia sitten Decaturiin Alabamaan. Ehdittiin jo käydä vähän ulkona kiertelemässä, mutta oli niin pimeää, että jätettiin kiertelyt sikseen.

Sunnuntaina (22.6.) ajettiin Indianapolisista Cincinnatiin, joka ainakin Wikipedian mukaan olisi Yhdysvaltojen chilipääkaupunki. Ajoimme taas pienempää tietä sinne, koska silloin näkee paljon enemmän kuin moottoritieltä :) Iltapäivästä olimme perillä ja lähdimme melkein heti kävelemään kaupunkiin. Samana päivänä, samaan aikaan sattui olemaan myös Cincinnati Redsin baseball peli. Puolet pelistä oli kuitenkin varmaan jo pelattu kun kävelimme stadionin ohi ja sopivasti sivuovi stadionille oli auki, eikä ketään vartioita näkynyt, joten menimme pieneksi hetkeksi katsomaan peliä. Stadioni oli aivan täynnä ja huomattiinkin, että kaupunki muuten oli aika tyhjä. Toisaalta kaikki paikat kaupungissa oli kiinni sunnuntain takia ja oli vaikeeta löytää mitään aukiolevaa ruokapaikkaa.

Meillä kävi aikamoinen tuuri, kun motellissamme oli uima-allas. Suuntasimme siis sinne hikisen kaupungissa kiertelyn jälkeen. Myöhemmin illalla Tomin käytyä ulkona selvisi, että huonenaapurissa asui mukava pariskunta, jonka miesosapuoli oli kanadalais-suomalainen. Mikä sattuma, että keskellä USAa tapaa (puoli)suomalaisen?! Jäimme istumaan iltaa ja joimme muutamat oluet tämän mukavan pariskunnan kanssa :)

Maanantaina (23.6.) menimme Cincinnatin eläintarhaan ja siellä vierähtikin melkein koko päivä. Harmi vaan, että niin moni eläin oli piilossa kuumuuden takia.

 On our way to Cincinnati. Cincinnati
 Cincinnati Reds home stadium 


 In the City

 Nice paintings on the walls.


At Cincinnati Zoo
Tiistaina (24.6.) lähdimme aika aikaisin ajamaan kohti Nashvilleä, joka on countrymusiikin sydän. Pysähdyttiin kuitenkin Elizabethtowniin shoppailemaan, joten olimme vasta illalla perillä Nashvillessä. Keskiviikkona suuntasimme Nashvillen keskustaan. Voi kun oli jännä tunne käydä siellä uudestaan! Kävin siellä päiväreissulla neljä vuotta sitten kun olimme tyttöjen kanssa reissussa, silloin olimme tosin vain päivän Nashvillessä. Tällä kertaa kävelimme vähän enemmän keskustassa, varsinkin Broadwaytä, jossa suunnilleen kaikki karaoke baarit ja ravintolat sijaitsevat. Käveltiin myös Bicentennial Mall State Parkiin, joka hiukan muistutti National Mallia Washington DCssä. Myöhemmin illalla treffattiin TJ (se rekkakuski, josta kerroin aikaisemmin), koska hän sattui olemaan Nasvillessä samana iltana. Saatiin siis kuulla paljon countrya livemusiikin ja karaoken muodossa.

Tänään perjantaina tutustuimme Nashvillen kaakkoispuolella sijaitsevaan Long Hunter State Parkiin. Ehdimme vain kävellä yksi lyhyempi polku, koska kun olimme kävelleet pikku matkan sitä pidempää polkua rupesi satamaan ja ukkostamaan täysillä, joten päätimme mennä takaisin autolle. Sitä reittiä, jonka kerkesimme kävellä, ei oikein pysty kutsua oikeaksi luontopoluksi, koska koko matka oli asfaltoitu :D Vähän niinkuin pyörätie suomessa... Mutta metsä ympärillä oli tosi kaunista. Oravia siellä oli aivan hirveästi ja monta kauristakin näimme. Voi että ne poikaset oli söpöjä, olisin voinut ottaa semmosen kotia... Ne oli tosi kesyä, rauhassa vain söivät ja katseli meitä kun katsoimme niitä. Matkalla tänne Decaturiin poikkesimme Jack Daniel'sin tislaamossa, joka sijaitsee pienessä kylässä Lynchburgissa pienen matkan päästä Lafayettevillestä Tenneseessä. Paikka oli jo mennyt kiinni, mutta onnekkaina saimme yksityisen nopean esittelyn eräältä tosi mukavalta paikan työntekijältä :) Oli tosi siistiä nähdä miten koko prosessi etenee ja nähdä miltä eri vaiheiden tuotteet näytti!

 Nashville Broadway in Nashville


 View over Bicentennial Mall State Park


 Bicentennial Mall State Park Long Hunter State Park

 On out way to Decatur Jack Daniel's Distillery, Lynchburg, TN. Here the premium quality of Jack Daniel's whiskey is made.
Water source which water is used in the process. 


Before the whiskey is bottled it stays here for six years. 

2 kommenttia:

  1. inaaaaa !!♥ onpas kiva blogi, käyn tyyliin joka päivä kurkkimassa et onko tullu mitään uutta postausta, haha!:-D mulla matkakuume (kateus.. :-D) vaan pahenee päivä päivältä näitä sun kuvia kattellessa:-) voi että, pitäkää hauskaa ja nauttikaa♥

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! Mahtavaa kesää sinne Suomeenkin <3

    VastaaPoista