Lost

perjantai 6. kesäkuuta 2014

Day 3 in New York (5.6.)

Heissan!

Kolmantena päivänä satoi aika reilusti aamusta, joten lähdimme kiertelemään vähän Queensin Outlet liikkeitä. Vielä ei itellä ainakaan tarttunut mitään mukaan, mutta varmasti sitten kun meillä on auto ja ei tarvitse raahalilla noita matkatavaroita sen pidempiä matkoja voi alkaa keräilemään täytettä laukkuihin :D Ei saa kuitenkaan liikaa hullaantua outlet shoppailusta ettei mene vararikkoon ihan heti alkumetreillä haha.

Kun olimme saaneet aamupäivän/päivän kulutettua kaupoissa kiertelyllä sadekin oli onneksi lakannut. Jalat oli kuitenkin sen verran kipeet kaikesta kävelystä, että menimme vähäks aikaa hotellille. Myöhemmin iltapäivällä suuntasimme metrolla "meidän metrolinjan" päähän pohjois Queensiin, josta kävelimme länsirannalle Astoria Parkia kierämään. Sieltä oli tosi siistit näkymät Manhattanille ja siellä oli muutenkin tosi mukavaa kävellä rantaa pitkin. Oi voi tää New York on kyllä tosi nätti kaupunki, tänne voisi ehdottomasti palata jonakin päivänä uudestaan ja vähän pidemmäksi aikaa, me kun olemme vaan neljä kokonaista päivää täällä :)

3rd day:
The whole morning was pretty rainy so we decided to go Outlet shopping in Queens. Later it changed to sunny weather and we headed to northern Queens to the Astoria Park.

//ina

 Matkalla Astoria Parkiin.


 Astoria Park

 The turistit.

 Näky Manhattanille.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti