Lost

lauantai 21. kesäkuuta 2014

Chicago ja Juhannus

Hellurei ja hyvää Juhannusta!

Maanantai kului oikeastaan pelkästään ajamisen merkeissä. Illasta otettiin motelli Toledon ulkopuolelta. Hetken rentoilun jälkeen mentiin tarkastamaan motellin viereisen "rekkamies-loungen" menoa. Hiljaistahan siellä oli koska oli maanantai ilta, mutta tutustuttiin kuitenkin Nashvillen suurtähteen countrylaulaja TJhin, joka myös sai vakuutettua meidät, että Michigan järven kiertämisessä ei olisi mitään järkeä ja ettei siellä ole mitään nähtävää. Säästettiin kait nyt sitten muutama lisäpäivä etelän tutkimiseen.

Tiistaina matka jatkui Chicagoa kohti, jäätiin tosin Michigan Cityyn yhdeksi yöksi ja sieltä lähdettiin pikaisen outletshoppailun jälkeen Chicagoon, joka on USA:n kolmanneksi suurin kaupunki. Iltapäivällä, kun olimme saaneet vietyä tavarat motelliin, joka sijaitsi aika kaukana keskustasta, lähdettiin ehkä maailman hitaimmalla junalla Chicagon keskustaan. Keskustassa käytiin nopeasti Mäkissä syömässä, jotta oltaisiin ehditty nähdä Chicagon keskustaa mahdollimman paljon jo sinä päivänä. Juurin kun olimme syöneet rupesi satamaan (yay), vähän matkaa saatiin käppäiltyä siten, ettei sade pahasti haitannut, mutta hetken päästä alkoi kunnon rankkasade ja ukkonen. Odotettiin sitten katosten alla aina jonkin aikaa ja siirryttiin seuraavan katoksen alle. Siinä välissä kävimme vähän kaupoissa ja siirryttiin takasin juna-asemalle.

On Monday we started heading towards Chicago. We stopped near Toledo in the evening in a motel there, and went to a truck driver's lounge. Since it was Monday night it was very quiet in the bar. On Tuesday we drove to Michigan City and on Wednesday we reached Chicago. We went into the city with probably the worst train I've ever been in, it was sooo slow and it was late also. We did not see that much this say in Chicago, since it started raining a lot. On Thursday we went back into the city, walked a lot there and visited the Millennium park, which was pretty nice. 

Torstaina päätettiin ajaa keskustaan, koska se juna oli niin hidas. Eipä se ajomatkakaan kovin nopeasti sitten sujunutkaan lukuisien tietöiden ja niiden aiheuttamien ruuhkien takia. Perillä käveltiin paljon ristiin rastiin keskustassa ja lopuksi käveltiin rannan lähellä olevissa puistoissa, en ole ihan varma oliko koko puisto-alueen nimi Millenium park vai oliko se vain osa sitä puisto-aluetta. Millenium park kuitenkin oli tosi nätti puisto.

Juhannusaattona, eli perjantaina, suuntasimme Indianapolisiin viettämään omaa juhannusta. Otettiin juhannuksen kunniaksi vähän hienompi hotelli ihan keskustasta. Kävimme syömässä chicken wingsejä ja samalla katsoimme jalkapalloa (Ranska-Sveitsi) ja sen jälkeen kävimme hotellin uima-altaassa vähän pulikoimassa, hommattiin vähän olutta ja lopuksi lähdettiin tutustumaan Indianapolisin yöelämään. Käytiin parissa eri baarissa, ensimmäinen, Slippery Noodle, oli mukavan rento istuskelupaikka, samana iltana siellä taisi olla kaksikin livebändiä. Istuttiin kuitenkin suurimman osan ajasta terassilla, koska oli niin ihanan lämmin ulkona. Seuraava paikka oli jokin tanssipaikka (nimeä en muista), siellä me ei tosin viihdytty kovinkaan kauaa, koska siellä oli sillon ainakin ihan tyhjä tanssilattia. Suunnattiin siitä sitten toiseen tanssipaikkaan, Bartini's:iin. Siellä oli paljon porukkaa ja kova meno ja saimme tanssittua tarpeeksi. Hassua kun ajatteli, että kun menee ulos pääsisi jäähtymään, mutta ulkona oli melkein kuumempi kuin sisällä :D..se siitä vilvoittelusta.
Tänään sitten olemme ottaneet ihan rennosti vaan. Kävelty vähän Indianapolisin keskustassa ja käytiin keskustan jättiostoskeskuksessa. Indianapolis oli tosi siisti ja nätti kaupunki, muistuttaa vähän Washingtonia tyyliltään (vaikka oikeastaan kaikkien kaupunkien keskustat muistuttavat paljolti toisiaan rakenteiltaan ja ulkonäöltään). Seuraavaksi syömme itsevalmistetut herkulliset pihvit kasvisten kera.

On Friday we drove to Indianapolis for celebrating our own Midsummer festival. We had a better hotel in the city, went eating chicken wings, swam in the hotel's pool and in late evening we went out into a few bars. First to a place called Slippery Noodle, which was a nice place for hanging out and later on we went to a night club called Bartini's for dancing. Today on Saturday we took a walk in the city of Indianapolis and moved to a motel outside the city.

//ina

 Chicago

 Indianapolis
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti